Retouren/Herroeping

Met betrekking tot retouren handelt Bandolino conform de artikelen 6 en 7 van de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Indien u een product af wilt nemen heeft u het recht het product binnen veertien (14) dagen na aflevering aan ons retour te zenden. Wel verwachten we dat u voor het terugsturen even contact met ons opneemt. 

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en het product geen gebruikssporen vertoont. De verzendkosten en de kosten van het retour zenden komen voor uw rekening. Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

Als u de levering vooruitbetaald heeft zullen wij uw volledige vooruitbetaling binnen 5 werkdagen terugstorten op een door u aangegeven bankrekening.

Klachten
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zorgvuldig te verwerken en ervoor te zorgen dat de artikelen netjes worden afgeleverd. Toch kan er altijd iets fout gaan.

Heeft u klachten over de verzending of de producten of is er onverhoopt iets misgegaan met uw bestelling, neem dan zo snel mogelijk telefonisch, schriftelijk of per e-mail contact met ons op zodat we samen met u aan een oplossing kunnen werken.

Retour adres:
Bandolino
Windbaan 81
3893 CE  ZEEWOLDE

Telefoon: 036 300 2015 

koopjespakker